S-a stins din viaţă Cornel Milaş, fost campion naţional şi balcanic la atletism

Fostele glorii ale sportului sălăjean se duc, rând pe rând… La scurt timp după dispariţia fostului mare voleibalist Mircea Tutovan, cel supranumit „tunarul Europei”, ne-a părăsit şi un fost atlet de performanţă. Cornel Milaş, cel care, de-a lungul carierei a devenit campion naţional şi campion balcanic, a încetat din viaţă vineri,  la vârsta de 61 de ani.

Născut în 27 noiembrie 1962, Cornel Milaş a fost descoperit de profesorul Radu Rus, fiind legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău, unde a şi obţinut cele mai bune rezultate din carieră. Fostul atlet de performanţă a concurat în cursele de cros şi în cursele de obstacole (1500 metri, 2000 metri, 3000 metri şi 5000 metri), devenind multiplu campion naţional şi campion balcanic. În cariera sa, Milaş a urcat şi pe celelalte trepte ale podiumului, obţinând şi medalii de argint şi bronz la finalul curselor în care a luat startul. În anul 1981, Milaş a reprezentat România la Campionatul Mondial pentru juniori.

Slujba de înmormântare este programată astâzi, la ora 13, la Capela Cimitirului Ortodox din Zalău.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

3 Thoughts to “S-a stins din viaţă Cornel Milaş, fost campion naţional şi balcanic la atletism”

  1. […] Fostele glorii ale sportului sălăjean se duc, rând pe rând… La scurt timp după dispariţia fostului mare voleibalist Mircea Tutovan, cel supranumit „tunarul Europei”, ne-a părăsit şi un fost atlet de performanţă. Cornel Milaş, cel care, de-a lungul carierei a devenit campion naţional şi balcanic, a încetat din viaţă la vârsta de 61 de ani, slujba de înmormântare fiind programată astâzi, la ora 13, la Capela Cimitirului Ortodox din Zalău. Citeste mai mult […]

  2. Silvia Bodea

    Dumnezeu să-i dăruiască odihna veșnică!

  3. bughe

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
    Sincere condoleante familiei!
    Aurel Bughe

Leave a Comment